Wij organiseren

BIJEENKOMSTEN

Maandelijks organiseren wij events, kennissessies, architectuur wandelingen, excursies en bedrijfsbezoeken voor onze leden. Verkoopverhalen zijn hier verboden. Wij delen oprechte eindgebruikerservaringen, faciliteren discussie over relevante thema’s en informeren je over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Tijdens onze events nodigen we keynote sprekers uit die toonaangevend zijn binnen onze branche. Hieronder vind je een overzicht van de geplande events van CREME Nederland.

Meer over de organisatie

AL ONZE EVENTS IN ÉÉN OVERZICHT

25 aug 2020

Webinar Leesman: Global Home Working – The first 50k

Leesman heeft recent een wereldwijd onderzoek gedaan naar de thuiswerkervaring van werknemers. Op 25 augustus organiseren we van 15.00 tot 16.15 uur samen met hen een webinar waarin de resultaten te zien zijn van de eerste 50.000 respondenten.

15 sept 2020

Welkomstborrel najaar

Op 15 september organiseren we van 16.00 tot 18.00 een borrel voor nieuwe en potentiële leden, zodat zij kennis kunnen maken met ons bestuur. In een setting van max 15 personen horen wij graag aan wat jouw uitdagingen zijn en wat je wilt bereiken. Dit kunnen wij dan weer gebruiken als input voor onze bijeenkomsten.

okt 2020

De campus van de toekomst

In oktober organiseert CREME Nederland een event over de campus van de toekomst – integrale huisvesting van (top)sport, onderwijs en onderzoeksinstellingen. Het thema samenwerken en het realiseren van maatschappelijke impact door verbinding met personen en partijen staat centraal. Het event vindt plaats in Sportcampus Zuiderpark Den Haag. Zij zijn de winnaar van de Mondiale architectuurprijs.

4 nov 2020

Jaarevent – Circulair bouwen

Op 4 november organiseert CREME Nederland haar jaarevent. Het thema dit jaar is “Circulair bouwen”. Vandaar dat we gekozen hebben voor de nieuwe locatie van Triodos Bank. Als moderator hebben we Auteur & Journalist “Jeroen Smit” weten te strikken.  Tijdens het jaarevent zal de Corporate Real Estate Manager van het jaar 2020 worden gekozen.

26 of 28 jan 2021

Op weg naar Paris Proof

Eind januari 2021 organiseren we in samenwerking met het IVBN het event “Op weg naar Paris Proof”. Dit gaat over het klimaatakkoord en energie neutraliteit. Als keynotes hebben we Maarten van Poelgeest (voorzitter klimaatakkoord) en Gerard van der Steenhoven (directeur KNMI) weten te strikken.

UITGESTELD

Bedrijfsbezoek

Ieder jaar brengen we een bezoek bij één van onze leden. Dit jaar zijn we bezig met het Havenbedrijf Rotterdam.

UITGESTELD

Wandeling Zuidas met architect Pi de Bruijn

Door het coronavirus is de stadswandeling Zuidas in mei uitgesteld tot nadere berichtgeving. De stadswandeling Zuidas wordt georganiseerd door onze Founding Father, Herman van den Berg. De wandeling wordt begeleid door niemand minder dan Pi de Bruijn; een bekende architect, die in de functie van supervisor en stadsontwerper nauw betrokken was bij de ontwikkeling van dit gebied.

UITGELICHT

Astrid Baars Corporate Real Estate Manager van het jaar!

De uitreiking vond plaats tijdens het CREME Nederland Jaarevent 2019. Het event dat onder leiding stond van Annemarie van Gaal had als thema: “Corporate Real Estate in 2015”.

 

31 oktober 2019
Westerliefde, Amsterdam

lees meer

20-04-2020

WEBINAR: Werkplekconcept voor de 1,5 meter economie

Op maandag 20 april hebben we een live-webinar georganiseerd over het werkplekconcept voor de anderhalve-meter-economie. Dit naar aanleiding van de oproep van onze minister-president Mark Rutte om met concepten te komen hoe Nederland weer op een intelligente wijze terug kan keren naar kantoor, na het grootste thuiswerkexperiment ever.

31-10-2019

Jaarevent 2019 – CRE in 2050

Op 31 oktober 2019 organiseerde CREME Nederland haar jaarevent in de Westerliefde in Amsterdam. We hadden een mooi programma met als thema: “Corporate Real Estate in 2050”. Annemarie van Gaal was de moderator van die avond. Hoogtepunt van de avond was de verkiezing van de Corporate Real Estate Manager van het jaar met Astrid Baars van TenneT als winnaar.

 10-09-2019

Mobiliteit

We willen altijd en overal onze informatie ter beschikking hebben. Mobiel werken is niet meer weg te denken. Dit heeft grote invloed op de huisvesting en vastgoed. Speciaal hiervoor organiseerde CREME Nederland op 10 september bij Capgemini een event over “Mobiliteit”.

24-06-2019

Office as a Service

Wij waren te gast bij Microsoft voor ons event Office as a Service. Het aantal co-working spaces en full-service flex-offices stijgt explosief en biedt een antwoord op de veranderende wijze waarop we in de toekomst gaan leven en werken. We hadden een mooi programma ontwikkeld, met sprekers van Colliers, WeWork en Microsoft.

 16-04-2019

Impact e-commerce op logistiek vastgoed

Logistiek is booming. Als paddenstoelen schieten de grote warehouses de grond uit. Maar wat is de strategie hierachter op het gebied van huisvesting/vastgoed? En wat kunnen wij CRE managers hiervan leren? In april kregen wij antwoord op deze vragen in het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle.

15-11-2018

Jaarevent 2018

Niemand minder dan Maarten van der Weijden was aanwezig op ons jaarevent om zijn ervaringen te delen met zijn Elfsteden-zwemtocht. Tijdens het lichtevent GLOW Eindhoven streden de leden in het Philips Stadion om de felbegeerde titel “Corporate Real Estate Manager van het jaar 2018”. Patrick De Gendt van ING ging uiteindelijk met deze prestigieuze prijs naar huis toe.

 24-09-2018

Label C, wat doen we ermee?

Vanaf 2023 moet er in Nederland geen enkel kantoor meer zijn met een energielabel slechter dan label C. Eigenaren van energie slurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken. Welke consequenties zal dit hebben voor eindgebruikers en welk standpunt nemen wij in? Tijdens dit event ging CREME Nederland in debat met taxateurs, financiers en beleggers over dit onderwerp.

14-06-2018

Campusontwikkeling – Keynote Google

In toenemende maten richten organisaties zich op het ontwikkelen van een campus of het uitsluiten bij campusontwikkelingen. Waarom zijn we bereid om in voorkomende gevallen een hogere huurprijs te betalen om gehuisvest te zijn op een campus? Vanwaar komt deze ontwikkeling en aan welke doelen draagt deze ontwikkeling bij? Tijdens dit event bij Nike gingen we op zoek naar antwoorden op de vraag wat een campusontwikkeling aantrekkelijk maakt, of juist niet.

 27-03-2018

Happy Buildings

De gezondheid en het welzijn van medewerkers en klanten in gebouwen wordt steeds belangrijker. Is dit een trend of kunnen onze gebouwen er werkelijk toe bijdragen dat klanten en medewerkers zich gezonder, gelukkiger en productiever voelen? Speciaal hiervoor organiseerde wij een event over “Happy Buildings” op de Veluwe bij Radio Kootwijk.