Skip to main content
Wij organiseren

BIJEENKOMSTEN

Maandelijks organiseren wij events, kennissessies, architectuur wandelingen, excursies en bedrijfsbezoeken voor onze leden. Verkoopverhalen zijn hier verboden. Wij delen oprechte eindgebruikerservaringen, faciliteren discussie over relevante thema’s en informeren je over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Tijdens onze events nodigen we keynote sprekers uit die toonaangevend zijn binnen onze branche. Hieronder vind je een overzicht van de geplande events van CREME Nederland.

Meer over de organisatie

AL ONZE EVENTS IN ÉÉN OVERZICHT

11 t/m 13 juni

Provada 2024

Van 11 t/m 13 juni vindt in RAI Amsterdam de vastgoedbeurs Provada plaats. Leden van CREME Nederland krijgen altijd gratis toegang tot dit event.

24-09-2024

Masterclass High Performance Workplace

CREME Nederland heeft twee wetenschappelijke leden; Rianne Appel (TU/e) & Monique Arkesteijn (TU Delft). Eens per jaar geven deze twee onderzoekers speciaal voor ons een masterclass, waarmee ze de verbinding leggen tussen de theorie en de praktijk op het gebied van Corporate Real Estate. Een masterclass die je zeker niet mag missen.

18-10-2024

De reis naar Paris Proof

Graag nemen IVBN & CREME Nederland je mee op ruimtereis, die een bijzonder indrukwekkend beeld laat zien over de omvang van het vraagstuk “Paris Proof”. Jij krijgt als bezoeker een VR-bril op, waarmee je als astronaut om de aarde vliegt. Stilzitten is geen optie en het is écht een beleving. Dit mag je niet missen. Bekijk het programma en oordeel zelf.

23-10-2024

Tour Dutch Design Week

Denk even een dag out-of-the-box. Laat je inspireren over onderwerpen als circulariteit, duurzaamheid, bouwmaterialen, architectuur en innovatieve ontwerpen tijdens de Dutch Design Week. Wij hebben tours geboekt waarmee je onder begeleiding wordt rondgeleid.

07-11-2024

Welkomstborrel nieuwe/potentiële leden

De kracht van ons platform is het netwerk. We zijn allemaal gelijkgestemden die verantwoordelijk zijn voor huisvesting / vastgoed op strategisch niveau. En wij willen de juiste mensen met elkaar in contact brengen. Kom jij op 7 november kennismaken met ons bestuur tijdens de welkomstborrel in The Green House Utrecht?

28-11-2024

Jaarevent CREME Nederland 2024

Eens per jaar willen wij graag al onze leden bij elkaar hebben. En dat is tijdens het CREME Nederland Jaarevent. Binnenkort verschijnt het programma, maar reserveer alvast 28 november (middag/avond) in jouw agenda. Wij gaan weer iets spectaculairs organiseren waar je als lid bij moet zijn.

07-06-2024

Work Experience bij NIKE

Op vrijdag 7 juni organiseerde CREME Nederland op de NIKE Campus in Hilversum het event “Work Experience”. We kregen een uniek inkijkje hoe Nike de work experience organiseert en haar visie, waarden, merk en cultuur op alle lagen laat doordringen. Alle beschikbare plekken waren vergeven en het was een onvergetelijke middag.

17-04-2024

Stadswandeling Den Haag

Op 17 april organiseerde CREME Nederland haar jaarlijkse achitectuurwandeling. Na Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, was in 2024 Den Haag aan de beurt. Het was weer een onvergetelijke wandeling.

06-02-2024

Nieuwjaarsborrel met ALV in Kasteel de Haar

Op 6 februari organiseerde CREME Nederland haar Nieuwjaarsborrel in Kasteel de Haar. Tevens vond hier onze jaarlijkse ALV plaats. Het was een gezellige bijeenkomst waar de events voor 2024 zijn gepresenteerd.

19-01-2024

Trends in zorgvastgoed – Tergooi MC

Zorgvastgoed is een heel bijzondere sector die snel ontwikkeld door de bevolkingsgroei en sterke vergrijzing om ons heen. Wat is het verschil tussen Cure en Care en wat is de strategie op het gebied van huisvesting/vastgoed? Op vrijdag 19 januari brachten we een bezoek aan het vernieuwde Tergooi MC en nemen we onze leden mee in dit inspirerende landschap!

16-11-2023

Jaarevent CREME Nederland

Ieder jaar organiseert CREME Nederland haar welbekende jaarevent. Een fantastische bijeenkomst, waar we hopen al onze leden bij elkaar te krijgen (het netwerk staat centraal). In 2023 waren we te gast in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Een was een onvergetelijke avond.

05-10-2023

Energieopslag & netcongestie tijdens Smart Buildings

Op 5 oktober organiseerde CREME Nederland een sessie over de problematiek omtrent energieopslag & netcongestie. Wat zijn de uitdagingen waar we voor staan en wat zijn mogelijke oplossingen (praktijkcase Schiphol). Deze vond plaats tijdens Smart Buildings in de Woonindustrie Nieuwegein.

06-09-2023

Well-being & vitaliteit in AFAS Experience Center

Het welzijn van onze medewerkers is een belangrijk onderwerp in deze tijd. Daarom organiseerde we op 6 september het event “Well-being & vitaliteit”. En dat deden we op een inspirerende locatie: het nieuwe AFAS Experience Center. CEO Bas van der Veldt gaf hier een keynote en we kregen een rondleiding over de indrukwekkende campus.

31-05-2023

Bedrijfsbezoek Tata Steel Nederland

Een “once in a lifetime opportunity”. Op 31 mei waren wij te gast bij Tata Steel Nederland. Een bedrijf waar je niet zomaar binnenkomt. Speciaal voor CREME Nederland opende zij haar deuren, bezochten we 2 fabrieken en kregen we alles te horen over hun huisvesting/vastgoed.

25-05-2023

Welkomstborrel nieuwe/potentiële leden

De kracht van ons platform is het netwerk. We zijn allemaal gelijkgestemden die verantwoordelijk zijn voor huisvesting / vastgoed op strategisch niveau. En wij willen de juiste mensen met elkaar in contact brengen. Daarom ging ons bestuur persoonlijk om tafel met nieuwe leden op 25 mei.

11-05-2023

Voorjaarsevent – Ben Tiggelaar | Radboud Universiteit | Diner

Op 11 mei organiseerde CREME Nederland haar voorjaarsevent. We brachten een bezoek aan Radboud Universiteit Nijmegen waar we alles te horen kregen over campusontwikkeling. Daarnaast verzorgde Ben Tiggelaar een masterclass over leiderschap en gingen we dineren met onze leden op een geweldige locatie.

05-04-2023

Stadswandeling Rotterdam

Op 5 april organiseerde CREME Nederland een unieke architectuurwandeling door Rotterdam door het gebied Kop van Zuid en Centrum onder leiding van architect Joost Ector van Ector Hoogstad Architecten. Met medewerking van OMA brachten we oa een bezoek aan het Iconische gebouw “De Rotterdam”.

09-02-2023

Webinar Spaarconstruct ism DGBC

Dutch Green Building Council heeft een wetsvoorstel in voorbereiding. Aan het bestuur van Creme is gevraagd wat haar standpunt is mbt dit initiatief en of onze leden dit initiatief ondersteunen. Vanuit dat doel organiseren we op 9 februari het webinar Spaarconstruct en horen we graag jouw mening.

25-01-2023

Nieuwjaarsborrel met ALV

Op 25 januari proosten wij graag met onze leden op het nieuwe jaar tijdens de CREME Nederland Nieuwjaarsborrel in het Spoorwegmuseum Utrecht. Een geldige locaties, centraal in Nederland. Tevens zal hier onze jaarlijkse ALV plaatsvinden.

09-12-2022

Circulair (ver)bouwen

Op vrijdag 9 december organiseerde we het event “circulair (ver)bouwen bij PwC in Amsterdam. Aan bod kwam de duurzaamheidsvisie van PwC, de aanpak, het proces en de lessen omtrent circulair verbouwen. Naast een rondleiding door het gebouw spraken ook de architect, de inrichter en de inkoopafdeling van PwC.

03-11-2022

Jaarevent CREME Nederland

Op ons Jaarevent hopen we alle leden bij elkaar te krijgen met een prachtig programma. In 2022 was dit event in The Wall Utrecht (F1 Racing Center). Met een mooi programma hebben we onze leden een onvergetelijke avond bezorgd. Dit event was uitsluitend toegankelijk voor leden.

12-10-22

Bedrijfsbezoek Lely

Jaarlijks brengen we een bezoek aan één van onze leden. Dit jaar waren we op bezoek bij familiebedrijf Lely. Zij hebben een geweldige nieuwe campus gebouwd waar we een indrukwekkende rondleiding hebben gekregen.

14-06-22

De campus van de toekomst

Integrale huisvesting van (top)sport, onderwijs en onderzoeksinstellingen. Het thema samenwerken en het realiseren van maatschappelijke impact door verbinding met personen en partijen stond centraal. Dit event Campus van de toekomst vond plaats op 14 juni in Sportcampus Zuiderpark Den Haag.

19-05-22

Welkomstborrel nieuwe/potentiële leden

Met nieuwe en potentiële leden maken we graag kennis op onze welkomstborrel. In een kleine setting van maximaal 15 personen hoort het bestuur graag wat jouw uitdagingen zijn en wat je met jouw deelname wilt bereiken.

11-05-22

Stadswandeling Zuid-As olv architect Pi de Bruijn

Op 11 mei organiseerde CREME Nederland een uniek stadswandeling over de Zuid-As onder leiding van oa architect Pi de Bruijn. En jij kan erbij zijn.

21-04-22

Op weg naar Paris Proof

Samen met het IVBN organiseerde CREME Nederland het event “Op weg naar Paris Proof”. Dit gaat over het klimaatakkoord en energie neutraliteit. Als keynotes hadden we Teun Bokhoven (voorzitter klimaatakkoord) en Bernice Notenboom weten te strikken.

17-03-22

CREME Nederland Voorjaarsevent

Op 17 maart waren ruim 115 leden aanwezig op het voorjaarsevent van CREME Nederland. Dit event vond plaats in de Adam Toren Amsterdam, waar oa Victor Mids (Mindf*ck) voor een spetterend optreden heeft gezorgd.

17-02-22

De kracht van verbinden met Erik Scherder

Op 17 februari organiseerde CREME Nederland een webinar voor haar leden waar Erik alles vertelde over wat verbinding en positiviteit met onze hersenen doet en waarom het zo belangrijk is.

04-11-21

Welkomstborrel nieuwe leden

Speciaal voor nieuwe en potentiële leden organiseerde wij op 4 november een welkomstborrel in The Green House Utrecht, waarin het bestuur persoonlijk met hen kennis heeft gemaakt.

27-10-21

Provada Eindgebruikersdag

Van 26 t/m 28 oktober vond in RAI Amsterdam de Provada plaats. Leden van CREME Nederland kregen gratis toegang tot deze beurs.

20-10-21 &
21-10-21

Rondleiding Valley op de Zuidas

Op 20 & 21 oktober kregen leden van CREME Nederland de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen over de bouwplaats van de Valley (Zuidas), alvorens dit indrukwekkende gebouw opgeleverd wordt. Een rondleiding om niet te vergeten.

07-10-21

Smart Buildings

Op 7 oktober vond Smart Buildings 2021 plaats. Dit is het event over gebouwautomatisering speciaal voor eindgebruikers. Alle leden van CREME Nederland waren uitgenodigd een bezoek te brengen aan dit event. We sloten de dag af met het nieuwe Smart Building Forum, met als keynote Erik Ubels (voormalig CIO Delotte) en Helga van Leur (meteoroloog).

06-07-21

Masterclass – Vertaling van werkplektheorieën naar de praktijk

Deze masterclass van Rianne Appel (hoogleraar TU/e) is de vertaling van werkplek theorieën naar de praktijk. Aan de hand van diverse voorbeelden geeft ze je inzicht in werkplekconcepten.

15-06-21

Webinar – Leadership skills in Real Esate door Remco Claassen

Op 15 juni gaf Remco Claassen een one-man-show van twee uur over leadership skills in Real Estate. Een programma dat speciaal toegespitst is op Corporate Real Estate Managers. Uitsluitend leden kunnen dit webinar nog terugzien. Echt het bekijken waard.

04-06-21

Webinar Leesman – Kantoor van de toekomst

Op 4 juni organiseerde CREME Nederland samen met Leesman een webinar over waar het kantoor van de toekomst aan moet voldoen. De resultaten van een grootschalig onderzoek onder 825.000 respondenten werden gepresenteerd.

20-05-21

Webinar – Ruimtelijke Ordening van Nederland

Op 20 mei organiseerde CREME Nederland het webinar Ruimte Ordening van Nederland. Heb je dit webinar gemist, dan is het hier terug te zien.

16-04-21

Webinar – Huisvestingsstrategie Post COVID-19 DEEL 3

Het laatste deel van ons drieluik-webinar Huisvestingstrategie Post COVID-19. Tijdens deze workshop werd ingezoomd worden hoe je aandacht kan besteden aan de meer zachtere factoren en hoe je de veranderingen in je organisatie kan managen.

31-03-21

Webinar – Huisvestingsstrategie Post COVID-19 DEEL 2

Tijdens dit webinar kwamen de sectoren zorg, industrie en onderwijs aan bod. Drie van onze leden presenteerde hun nieuwe huisvestingstrategie Post COVID: Roeland Brouns (’s Heeren Loo Zorggroep), Caroline Lawson (Johnson & Johnson) en Gerben Smit (Radboud Universiteit).

01-03-21

Webinar – Huisvestingsstrategie Post COVID-19 DEEL 1

Op 1 maart 2021 organiseerde we het eerste deel van ons drieluik-webinar huisvestingsstrategie toe Post COVID-19. Aan bod kwamen PostNL (logistiek), ABN Amro (kantoren) en PVH (retail). Bekijk het webinar terug.

30-11-2020

Webinar – Ventilatie in gebouwen ten tijde van COVID-19

Op 30 november organiseerde de Building G100, CREME Nederland en TVVL  een webinar met bijna 400 toehoorders over de ventilatie in gebouwen ten tijden van COVID-19. Bekijk hier de opname van deel 1, deel 2, deel 3 & deel 4.

30-09-2020

Ronde tafel over hv-strategie post COVID-19

Op 30 september 2021 organiseerde CREME Nederland een ronde-tafel-sessie met een select aantal eindgebruikers, waarbij we in gesprek gingen met een aantal aanbieders in de markt over de huidige situatie en de kansen en mogelijkheden die dat biedt.

25-08-2020

Webinar: Leesman – Global Home Working – The first 50k

Leesman heeft recent een wereldwijd onderzoek gedaan naar de thuiswerkervaring van werknemers. Op 25 augustus organiseerde we van 15.00 tot 16.15 uur samen met hen een webinar waarin de resultaten te zien zijn van de eerste 50.000 respondenten.

20-04-2020

Webinar: Werkplekconcept voor de 1,5 meter economie

Op maandag 20 april hebben we een live-webinar georganiseerd over het werkplekconcept voor de anderhalve-meter-economie. Dit naar aanleiding van de oproep van onze minister-president Mark Rutte om met concepten te komen hoe Nederland weer op een intelligente wijze terug kan keren naar kantoor, na het grootste thuiswerkexperiment ever.

31-10-2019

Jaarevent 2019 – CRE in 2050

Op 31 oktober 2019 organiseerde CREME Nederland haar jaarevent in de Westerliefde in Amsterdam. We hadden een mooi programma met als thema: “Corporate Real Estate in 2050”. Annemarie van Gaal was de moderator van die avond. Hoogtepunt van de avond was de verkiezing van de Corporate Real Estate Manager van het jaar met Astrid Baars van TenneT als winnaar.

 10-09-2019

Mobiliteit

We willen altijd en overal onze informatie ter beschikking hebben. Mobiel werken is niet meer weg te denken. Dit heeft grote invloed op de huisvesting en vastgoed. Speciaal hiervoor organiseerde CREME Nederland op 10 september bij Capgemini een event over “Mobiliteit”.

24-06-2019

Office as a Service

Wij waren te gast bij Microsoft voor ons event Office as a Service. Het aantal co-working spaces en full-service flex-offices stijgt explosief en biedt een antwoord op de veranderende wijze waarop we in de toekomst gaan leven en werken. We hadden een mooi programma ontwikkeld, met sprekers van Colliers, WeWork en Microsoft.

 16-04-2019

Impact e-commerce op logistiek vastgoed

Logistiek is booming. Als paddenstoelen schieten de grote warehouses de grond uit. Maar wat is de strategie hierachter op het gebied van huisvesting/vastgoed? En wat kunnen wij CRE managers hiervan leren? In april kregen wij antwoord op deze vragen in het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle.

15-11-2018

Jaarevent 2018

Niemand minder dan Maarten van der Weijden was aanwezig op ons jaarevent om zijn ervaringen te delen met zijn Elfsteden-zwemtocht. Tijdens het lichtevent GLOW Eindhoven streden de leden in het Philips Stadion om de felbegeerde titel “Corporate Real Estate Manager van het jaar 2018”. Patrick De Gendt van ING ging uiteindelijk met deze prestigieuze prijs naar huis toe.

 24-09-2018

Label C, wat doen we ermee?

Vanaf 2023 moet er in Nederland geen enkel kantoor meer zijn met een energielabel slechter dan label C. Eigenaren van energie slurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken. Welke consequenties zal dit hebben voor eindgebruikers en welk standpunt nemen wij in? Tijdens dit event ging CREME Nederland in debat met taxateurs, financiers en beleggers over dit onderwerp.

14-06-2018

Campusontwikkeling – Keynote Google

In toenemende maten richten organisaties zich op het ontwikkelen van een campus of het uitsluiten bij campusontwikkelingen. Waarom zijn we bereid om in voorkomende gevallen een hogere huurprijs te betalen om gehuisvest te zijn op een campus? Vanwaar komt deze ontwikkeling en aan welke doelen draagt deze ontwikkeling bij? Tijdens dit event bij Nike gingen we op zoek naar antwoorden op de vraag wat een campusontwikkeling aantrekkelijk maakt, of juist niet.

 27-03-2018

Happy Buildings

De gezondheid en het welzijn van medewerkers en klanten in gebouwen wordt steeds belangrijker. Is dit een trend of kunnen onze gebouwen er werkelijk toe bijdragen dat klanten en medewerkers zich gezonder, gelukkiger en productiever voelen? Speciaal hiervoor organiseerde wij een event over “Happy Buildings” op de Veluwe bij Radio Kootwijk.