Wij organiseren

BIJEENKOMSTEN

Maandelijks organiseren wij events, kennissessies, architectuur wandelingen, excursies en bedrijfsbezoeken voor onze leden. Verkoopverhalen zijn hier verboden. Wij delen oprechte eindgebruikerservaringen, faciliteren discussie over relevante thema’s en informeren je over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Tijdens onze events nodigen we keynote sprekers uit die toonaangevend zijn binnen onze branche. Hieronder vind je een overzicht van de geplande events van CREME Nederland.

Meer over de organisatie

AL ONZE EVENTS IN ÉÉN OVERZICHT

20-05-21

Webinar – Ruimtelijke Ordening van Nederland

Op 20 mei organiseert CREME Nederland een webinar over de ruimtelijke toekomstvisie en inrichting van ons land, waarbij de leden van CREME in de gelegenheid worden gesteld input te geven op interessante vraagstukken. Bekijk het gehele programma voor meer informatie.

15-06-21

Webinar – Leadership skills in Real Esate door Remco Claassen

Op 15 juni geeft Remco Claassen een one-man-show van twee uur over leadership skills in Real Estate. Een programma dat speciaal toegespitst is op Corporate Real Estate Managers. Geloof me, dit mag je niet missen.

06-07-21

Masterclass – Vertaling van werkplektheorieën naar de praktijk

Deze masterclass van Rianne Appel (hoogleraar TU/e) is de vertaling van werkplek theorieën naar de praktijk. Aan de hand van diverse voorbeelden geeft ze je inzicht in werkplekconcepten.

21-09-21

(onder voorbehoud)

De campus van de toekomst

Integrale huisvesting van (top)sport, onderwijs en onderzoeksinstellingen. Het thema samenwerken en het realiseren van maatschappelijke impact door verbinding met personen en partijen staat centraal. Het event gaan we organiseren in Sportcampus Zuiderpark Den Haag. Zij zijn de winnaar van de Mondiale architectuurprijs.

14-10-21

(onder voorbehoud)

Op weg naar Paris Proof

Samen met het IVBN organiseert CREME Nederland het event “Op weg naar Paris Proof”. Dit gaat over het klimaatakkoord en energie neutraliteit. Als keynotes hebben we Maarten van Poelgeest (voorzitter klimaatakkoord) en Gerard van der Steenhoven (directeur KNMI) weten te strikken.

04-11-21

(onder voorbehoud)

Jaarevent – Circulair bouwen

Het CREME Nederland Jaarevent is hét live-event dat je als Corporate Real Estate Manager niet mag missen. Wij proberen alle leden hier bij elkaar te brengen. Het thema dit jaar is “Circulair bouwen”. Als moderator zullen wij Auteur & Journalist “Jeroen Smit” benaderen.  Tijdens het jaarevent zal de Corporate Real Estate Manager van het jaar worden gekozen.

07-12-21

(onder voorbehoud)

Bedrijfsbezoek

Jaarlijks brengen wij een bezoek aan één van onze leden. Ook dit jaar staat het bedrijfsbezoek weer op de agenda als laatste event van het jaar.

UITGELICHT

Astrid Baars Corporate Real Estate Manager van het jaar!

De uitreiking vond plaats tijdens het CREME Nederland Jaarevent 2019. Het event dat onder leiding stond van Annemarie van Gaal had als thema: “Corporate Real Estate in 2015”.

 

31 oktober 2019
Westerliefde, Amsterdam

lees meer

16-04-21

Webinar – Huisvestingsstrategie Post COVID-19 DEEL 3

Het laatste deel van ons drieluik-webinar Huisvestingstrategie Post COVID-19. Tijdens deze workshop werd ingezoomd worden hoe je aandacht kan besteden aan de meer zachtere factoren en hoe je de veranderingen in je organisatie kan managen.

31-03-21

Webinar – Huisvestingsstrategie Post COVID-19 DEEL 2

Tijdens dit webinar kwamen de sectoren zorg, industrie en onderwijs aan bod. Drie van onze leden presenteerde hun nieuwe huisvestingstrategie Post COVID: Roeland Brouns (’s Heeren Loo Zorggroep), Caroline Lawson (Johnson & Johnson) en Gerben Smit (Radboud Universiteit).

01-03-21

Webinar – Huisvestingsstrategie Post COVID-19 DEEL 1

Op 1 maart 2021 organiseerde we het eerste deel van ons drieluik-webinar huisvestingsstrategie toe Post COVID-19. Aan bod kwamen PostNL (logistiek), ABN Amro (kantoren) en PVH (retail). Bekijk het webinar terug.

30-11-2020

WEBINAR – Ventilatie in gebouwen ten tijde van COVID-19

Op 30 november organiseerde de Building G100, CREME Nederland en TVVL  een webinar met bijna 400 toehoorders over de ventilatie in gebouwen ten tijden van COVID-19. Bekijk hier de opname van deel 1, deel 2, deel 3 & deel 4.

30-09-2020

Ronde tafel over hv-strategie post COVID-19

Op 30 september 2021 organiseerde CREME Nederland een ronde-tafel-sessie met een select aantal eindgebruikers, waarbij we in gesprek gingen met een aantal aanbieders in de markt over de huidige situatie en de kansen en mogelijkheden die dat biedt.

25-08-2020

WEBINAR: Leesman – Global Home Working – The first 50k

Leesman heeft recent een wereldwijd onderzoek gedaan naar de thuiswerkervaring van werknemers. Op 25 augustus organiseerde we van 15.00 tot 16.15 uur samen met hen een webinar waarin de resultaten te zien zijn van de eerste 50.000 respondenten.

20-04-2020

WEBINAR: Werkplekconcept voor de 1,5 meter economie

Op maandag 20 april hebben we een live-webinar georganiseerd over het werkplekconcept voor de anderhalve-meter-economie. Dit naar aanleiding van de oproep van onze minister-president Mark Rutte om met concepten te komen hoe Nederland weer op een intelligente wijze terug kan keren naar kantoor, na het grootste thuiswerkexperiment ever.

31-10-2019

Jaarevent 2019 – CRE in 2050

Op 31 oktober 2019 organiseerde CREME Nederland haar jaarevent in de Westerliefde in Amsterdam. We hadden een mooi programma met als thema: “Corporate Real Estate in 2050”. Annemarie van Gaal was de moderator van die avond. Hoogtepunt van de avond was de verkiezing van de Corporate Real Estate Manager van het jaar met Astrid Baars van TenneT als winnaar.

 10-09-2019

Mobiliteit

We willen altijd en overal onze informatie ter beschikking hebben. Mobiel werken is niet meer weg te denken. Dit heeft grote invloed op de huisvesting en vastgoed. Speciaal hiervoor organiseerde CREME Nederland op 10 september bij Capgemini een event over “Mobiliteit”.

24-06-2019

Office as a Service

Wij waren te gast bij Microsoft voor ons event Office as a Service. Het aantal co-working spaces en full-service flex-offices stijgt explosief en biedt een antwoord op de veranderende wijze waarop we in de toekomst gaan leven en werken. We hadden een mooi programma ontwikkeld, met sprekers van Colliers, WeWork en Microsoft.

 16-04-2019

Impact e-commerce op logistiek vastgoed

Logistiek is booming. Als paddenstoelen schieten de grote warehouses de grond uit. Maar wat is de strategie hierachter op het gebied van huisvesting/vastgoed? En wat kunnen wij CRE managers hiervan leren? In april kregen wij antwoord op deze vragen in het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle.

15-11-2018

Jaarevent 2018

Niemand minder dan Maarten van der Weijden was aanwezig op ons jaarevent om zijn ervaringen te delen met zijn Elfsteden-zwemtocht. Tijdens het lichtevent GLOW Eindhoven streden de leden in het Philips Stadion om de felbegeerde titel “Corporate Real Estate Manager van het jaar 2018”. Patrick De Gendt van ING ging uiteindelijk met deze prestigieuze prijs naar huis toe.

 24-09-2018

Label C, wat doen we ermee?

Vanaf 2023 moet er in Nederland geen enkel kantoor meer zijn met een energielabel slechter dan label C. Eigenaren van energie slurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken. Welke consequenties zal dit hebben voor eindgebruikers en welk standpunt nemen wij in? Tijdens dit event ging CREME Nederland in debat met taxateurs, financiers en beleggers over dit onderwerp.

14-06-2018

Campusontwikkeling – Keynote Google

In toenemende maten richten organisaties zich op het ontwikkelen van een campus of het uitsluiten bij campusontwikkelingen. Waarom zijn we bereid om in voorkomende gevallen een hogere huurprijs te betalen om gehuisvest te zijn op een campus? Vanwaar komt deze ontwikkeling en aan welke doelen draagt deze ontwikkeling bij? Tijdens dit event bij Nike gingen we op zoek naar antwoorden op de vraag wat een campusontwikkeling aantrekkelijk maakt, of juist niet.

 27-03-2018

Happy Buildings

De gezondheid en het welzijn van medewerkers en klanten in gebouwen wordt steeds belangrijker. Is dit een trend of kunnen onze gebouwen er werkelijk toe bijdragen dat klanten en medewerkers zich gezonder, gelukkiger en productiever voelen? Speciaal hiervoor organiseerde wij een event over “Happy Buildings” op de Veluwe bij Radio Kootwijk.