Wij organiseren

BIJEENKOMSTEN

Maandelijks organiseren wij events, kennissessies, architectuur wandelingen, excursies en bedrijfsbezoeken voor onze leden. Verkoopverhalen zijn hier verboden. Wij delen oprechte eindgebruikerservaringen, faciliteren discussie over relevante thema’s en informeren je over de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Tijdens onze events nodigen we keynote sprekers uit die toonaangevend zijn binnen onze branche. Hieronder vind je een overzicht van de geplande events van CREME Nederland.

Meer over de organisatie

AL ONZE EVENTS IN ÉÉN OVERZICHT

UITGESTELD

Welkomstborrel voorjaar

Ivm het coronavirus gaat de Welkomstborrel voorjaar op 16 april niet door. Deze borrel organiseren we voor nieuwe en potentiële leden, zodat zij kennis kunnen maken met ons bestuur. Helaas moeten we ook deze verplaatsen naar het najaar.

UITGESTELD

Wandeling Zuidas met architect Pi de Bruijn

Op 14 mei stond de stadswandeling Zuidas gepland. Door het coronavirus is dit uitgesteld tot nadere berichtgeving. De stadswandeling Zuidas wordt georganiseerd door onze Founding Father, Herman van den Berg. De wandeling wordt begeleid door niemand minder dan Pi de Bruijn; een bekende architect, die in de functie van supervisor en stadsontwerper nauw betrokken was bij de ontwikkeling van dit gebied.

11 jun 2020

De campus van de toekomst

Op 11 juni organiseert CREME Nederland een event over de campus van de toekomst – integrale huisvesting van (top)sport, onderwijs en onderzoeksinstellingen. Het thema samenwerken en het realiseren van maatschappelijke impact door verbinding met personen en partijen staat centraal. Het event vindt plaats in Sportcampus Zuiderpark Den Haag. Zij zijn de winnaar van de Mondiale architectuurprijs.

24-06-2020

Smart Buildings met keynote Coen van Oostrom

Op 24 juni organiseert CREME Nederland een event met als thema: Smart Buildings. De locatie en het programma is nog niet bekend. Wel hebben we alvast de keynote weten te strikken: Coen van Oostrom, founder & CEO van EDGE Technologies.

sep 2020

Uitvoering Klimaatakkoord & Energie neutraliteit

Half september organiseren we in samenwerking met het IVBN een event van 15.00 tot 18.00 over de uitvoering van het Klimaatakkoord en energie neutraliteit. We zijn bezig met een geweldige keynote die ons over dit onderwerp kan inspireren.

okt 2020

Welkomstborrel najaar

Begin oktober organiseren we van 16.00 tot 18.00 een borrel voor nieuwe en potentiële leden, zodat zij kennis kunnen maken met ons bestuur. In een setting van 15 personen horen wij graag aan wat jouw uitdagingen zijn en wat je wilt bereiken. Dit kunnen wij dan weer gebruiken als input voor onze bijeenkomsten.

3 t/m 5 nov 2020

Provada 2020

Als lid van CREME Nederland krijg je gratis toegang tot de grootste vastgoed beurs van Nederland. Door het Coronavirus vindt deze jaarlijkse beurs in de RAI Amsterdam plaats van 3 t/m 5 november 2020. Wil je ook als eindgebruiker gratis naar deze beurs, meld je dan aan.

4 nov 2020

Jaarevent – Circulair bouwen

Begin november staat ons jaarevent weer op de planning. We hebben de intentie om dit te organiseren bij het nieuwe hoofdkantoor van Triodos Bank. Dit jaar staat het event in het teken van circulair bouwen. We hopen ook hier een geweldige keynote te krijgen die ons weer kan inspireren. Tijdens het jaarevent zal de Corporate Real Estate Manager van het jaar 2020 worden gekozen.

dec 2020

Bedrijfsbezoek

Begin december zal CREME Nederland een bezoek brengen aan één van onze leden. We zijn bezig met het Havenbedrijf Rotterdam en KLM.

UITGELICHT

Astrid Baars Corporate Real Estate Manager van het jaar!

De uitreiking vond plaats tijdens het CREME Nederland Jaarevent 2019. Het event dat onder leiding stond van Annemarie van Gaal had als thema: “Corporate Real Estate in 2015”.

 

31 oktober 2019
Westerliefde, Amsterdam

lees meer

31-10-2019

Jaarevent 2019 – CRE in 2050

Op 31 oktober 2019 organiseerde CREME Nederland haar jaarevent in de Westerliefde in Amsterdam. We hadden een mooi programma met als thema: “Corporate Real Estate in 2050”. Annemarie van Gaal was de moderator van die avond. Hoogtepunt van de avond was de verkiezing van de Corporate Real Estate Manager van het jaar met Astrid Baars van TenneT als winnaar.

 10-09-2019

Mobiliteit

We willen altijd en overal onze informatie ter beschikking hebben. Mobiel werken is niet meer weg te denken. Dit heeft grote invloed op de huisvesting en vastgoed. Speciaal hiervoor organiseerde CREME Nederland op 10 september bij Capgemini een event over “Mobiliteit”.

24-06-2019

Office as a Service

Wij waren te gast bij Microsoft voor ons event Office as a Service. Het aantal co-working spaces en full-service flex-offices stijgt explosief en biedt een antwoord op de veranderende wijze waarop we in de toekomst gaan leven en werken. We hadden een mooi programma ontwikkeld, met sprekers van Colliers, WeWork en Microsoft.

 16-04-2019

Impact e-commerce op logistiek vastgoed

Logistiek is booming. Als paddenstoelen schieten de grote warehouses de grond uit. Maar wat is de strategie hierachter op het gebied van huisvesting/vastgoed? En wat kunnen wij CRE managers hiervan leren? In april kregen wij antwoord op deze vragen in het nieuwe distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle.

15-11-2018

Jaarevent 2018

Niemand minder dan Maarten van der Weijden was aanwezig op ons jaarevent om zijn ervaringen te delen met zijn Elfsteden-zwemtocht. Tijdens het lichtevent GLOW Eindhoven streden de leden in het Philips Stadion om de felbegeerde titel “Corporate Real Estate Manager van het jaar 2018”. Patrick De Gendt van ING ging uiteindelijk met deze prestigieuze prijs naar huis toe.

 24-09-2018

Label C, wat doen we ermee?

Vanaf 2023 moet er in Nederland geen enkel kantoor meer zijn met een energielabel slechter dan label C. Eigenaren van energie slurpende kantoren moeten hun panden zuiniger maken. Welke consequenties zal dit hebben voor eindgebruikers en welk standpunt nemen wij in? Tijdens dit event ging CREME Nederland in debat met taxateurs, financiers en beleggers over dit onderwerp.

14-06-2018

Campusontwikkeling – Keynote Google

In toenemende maten richten organisaties zich op het ontwikkelen van een campus of het uitsluiten bij campusontwikkelingen. Waarom zijn we bereid om in voorkomende gevallen een hogere huurprijs te betalen om gehuisvest te zijn op een campus? Vanwaar komt deze ontwikkeling en aan welke doelen draagt deze ontwikkeling bij? Tijdens dit event bij Nike gingen we op zoek naar antwoorden op de vraag wat een campusontwikkeling aantrekkelijk maakt, of juist niet.

 27-03-2018

Happy Buildings

De gezondheid en het welzijn van medewerkers en klanten in gebouwen wordt steeds belangrijker. Is dit een trend of kunnen onze gebouwen er werkelijk toe bijdragen dat klanten en medewerkers zich gezonder, gelukkiger en productiever voelen? Speciaal hiervoor organiseerde wij een event over “Happy Buildings” op de Veluwe bij Radio Kootwijk.