Skip to main content
CONTACTGEGEVENS

Martijn Beckers
06-83087707

Vincent van Goghlaan 65
4907 PH Oosterhout
info@CremeNederland.nl

LEDEN

Onze leden zijn professionals die als eindgebruiker betrokken zijn bij huisvesting/vastgoed op strategisch niveau. CREME Nederland is een platform waar actuele ontwikkelingen op het gebied van bedrijfshuisvesting samengaan met praktische oplossingen van vakgenoten.

ONZE LEDEN

SAMENWERKINGSVERBANDEN

CREME Nederland werkt nauw samen met verschillende partijen uit het veld van Corporate Real Estate. Met onze partners organiseren we samen events en verrichten we onderzoek. We delen kennis over de marktontwikkelingen en trekken samen op om de belangen van de Corporate Real Estate Manager te behartigen.

Aftermovie: Gebruikersdag Microsoft 2019

TU/e is samenwerkingspartner van CREME NEderland
Onderzoek

TU/e

Samen met CRE wetenschappers aan de TU Eindhoven wordt regelmatig gekeken hoe CREME Nederland-leden hun onderzoek en/of onderwijsprojecten kunnen ondersteunen. Deze onderzoeksresultaten worden na afloop onder leden gedeeld in de NetwerkApp, voor verdere kennisdeling en professionalisering van het vakgebied.

meer over TU/e
Beurs

PROVADA

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Als lid van CREME Nederland krijg je gratis toegang tot de grootste vastgoed beurs van Nederland.

meer over PROVADA