Skip to main content
CONTACTGEGEVENS

Martijn Beckers
06-83087707

Vincent van Goghlaan 65
4907 PH Oosterhout
info@CremeNederland.nl

VERENIGING

De vereniging CREME is in 2005 opgericht. Capstones BV voert het secretariaat voor CREME Nederland. De statuten zijn vastgesteld en vormen de basis voor de inrichting van de vereniging.

De bestuursleden van de vereniging worden in de ALV benoemd voor een periode van drie jaar. Het bestuur is belast met het besturen van de vereniging en de vertegenwoordiging naar buiten toe. Zij legt verantwoording af aan haar leden over het gevoerde beleid en de financiële positie.

Het huidige bestuur bestaat uit

CREME staat voor “Corporate Real Estate Management Executives”.

Voor vragen en opmerkingen

SECRETARIAAT

Het secretariaat van Creme Nederland staat onder leiding van Martijn Beckers van Capstones BV. Hij is het gezicht van CREME Nederland en beschouwt de vereniging, die hij heeft groot gemaakt, als zijn 2e kindje.

Capstones is Engels voor sluitsteen; dé steen binnen het bouwwerk die alles aan elkaar verbindt en bij elkaar houdt. De missie van Capstones is ook het verbinden van mensen. Wij staan voor passie, onafhankelijkheid en betrouwbaarheid en leveren drie diensten: conferences, leads en platforms.

Meer over Capstones BV

Herman van den Berg

Founding Father CREME Nederland

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis sed justo auctor, tincidunt mi sit amet, volutpat lacus. Integer ut sem aliquet, suscipit nibh sit amet, suscipit lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam posuere placerat lacinia. Sed sollicitudin ultrices sollicitudin. Praesent et erat lacinia, efficitur nulla sed, ultrices ipsum. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Praesent condimentum risus sit amet lacus fringilla, id condimentum lectus pharetra. Donec efficitur ipsum non mauris sodales blandit. Pellentesque pharetra viverra ligula, a consequat velit.
De vereniging bestaat 15 jaar

FOUNDING FATHER

Mijn gedachte was dat eindgebruikers zich zouden zich moeten verenigen. Enerzijds voor kennisdeling en professionalisering van het vakgebied, maar anderzijds ook voor belangenbehartiging. Ontwikkelaars (Neprom) en beleggers (IVBN) hadden zich immers ook al verenigd. Ik heb de daad bij het woord gevoegd en CREME opgericht. Als Founding Father vervul ik nog steeds de rol als klankbord voor het bestuur en draag de verdere professionalisering van Corporate Real Estate in Nederland een warm hart toe.

0
bedrijfsleden
0
persoonsleden
0
bijeenkomsten
0
opgericht
0
mln
m2 beheer
0
%
eindgebruikers
Ben je overtuigd?

Klaar om je kennis te vergroten?

Schrijf je vandaag nog in en ervaar de voordelen als lid van CREME Nederland

Schrijf je in!